Catching dreams

Hier Engelse tekst - Dromen vangen van jonge vluchtelingen en hen helpen deze waar te maken. Dat is de droom van jongeren van Inspiratie Inc en ze vonden Kinderpostzegels bereid om het mogelijk te maken.

Nu zijn ze aan het werk: interviewen, foto's maken, Facebook-pagina maken en meer. Natuurlijk gaan ze iedereen vragen deze pagina te 'liken' en de geportretteerden te helpen met tips, contacten, lessen, spullen, diensten of nog anders. Einddoel: een mooie tentoonstelling van hun werk, bijvoorbeeld in de Stadsschouwburg van Almere. "We willen laten zien dat vluchtelingen ´gewone´ en bijzonder leuke mensen zijn en een belangrijke bijdrage aan de maatschappij kunnen leveren. We hopen op meer interactie tussen mensen van verschillende achtergronden. Natuurlijk willen we ook gewoon migranten helpen om hun dromen te verwezenlijken en mooi meegenomen is dat we onderweg leren interviewen, schrijven, fotograferen, etc." Aldus Rhiannon, een van de initiatiefnemers.

De fotografen en schrijvers van Inspiratie Inc staan al in de startblokken om hen te begeleiden en we kijken allemaal uit naar de Facebook-pagina en de tentoonstelling!

kinderpostzegel logo

Visiting Address

Odeonstraat 580
1325 AL Almere Stad
Telephone: +31 36 5258775

IBAN NL 58 RABO 0128990678
Chamber of Commerce nr. 50226428
RSIN nr: 8226.21.502
VAT nr. 822621502

Sign up for newsletter

Affiliated with

ANBI logo