Vrijwilligers in gesponsorde Zonneveld-auto

Toyotadealer Zonneveld Almere heeft bij het jubileumfeest afgelopen weekend acht autos aangeboden aan vrijwilligersorganisaties en stichtingen.

 Stichting Inspiratie Inc. maakte met veel plezier gebruik van een Toyota Auris 1.3.

Katja Urban, woordvoerder voor Inspiratie Inc. vertelt: Stichting Inspiratie Inc. richt zich op iedereen die een actieve plek in de samenleving zoekt. Afgelopen weekend was het jubileumfeest van de gemeente Almere en hebben wij met veel plezier in de Toyota Auris rondgereden. De organisatie kon daardoor vrijwilligers uit Almere Buiten en Haven naar de feestelijke bijeenkomsten in Almere Stad brengen. Urban zegt: Zij zijn slecht ter been en zonder deze gesponsorde auto waren zij anders niet bij de feestelijkheden geweest. Dus wij vinden het heel fijn dat Toyota Zonneveld deze Auris beschikbaar stelde.

Directeur Robbert Zonneveld reageert: We zijn heel blij dat we op deze manier iets terug kunnen doen voor de gemeente Almere en dat zij van deze dag hebben kunnen genieten. Als Toyotadealer in Almere zijn we immers niet alleen een bedrijf; we zijn menselijk en hebben graag oog voor de ander. Dit jaar is bovendien een bijzonder jaar voor Zonneveld Almere. De gemeente bestaat 30 jaar; Zonneveld Almere viert zijn 25-jarig jubileum. Dat is een mooi moment om bij stil te staan. Mensen maken de stad, vinden wij. Als wij iets kunnen betekenen voor Almere, doen we dat graag.

Artikel: Almere Deze week, 1 juli 2014

Visiting Address

Odeonstraat 580
1325 AL Almere Stad
Telephone: +31 36 5258775

IBAN NL 58 RABO 0128990678
Chamber of Commerce nr. 50226428
RSIN nr: 8226.21.502
VAT nr. 822621502

Sign up for newsletter

Affiliated with

ANBI logo