Het bestuur

Amal Abbass-Saal

Amal Abbass-Saal

Mede-oprichtster van Stichting Inspiratie-Inc, Amal is een ervaren conceptontwikkelaar op het gebied van sociale innovaties, community art en creatieve therapie.

Zeer ervaren op het gebied van netwerken, strategie, individuele intervisie en leidinggeven aan divers samengestelde teams. Een sociaal ondernemer met extra passie en gedrevenheid voor duurzaamheid, inclusie en talentontwikkeling voor kinderen, jongeren en hun families.

Sandra Manintveld-Schouten

Sandra Manintveld-Schouten

Mede-oprichtster van Inspiratie-Inc, Sandra is een ervaren manager en workshopbegeleidster op het gebied van interculturele catering en community-art projecten.

Zij is gecertificeerd trainer op het gebied van voedsel en hygiëne en leidt het bijzondere project “Dineren met Status”. Dit concept is een Inspiratie-Inc kook- en activeringsproject waarin mensen met een vluchtelingenachtergrond hun kennis op het gebied van koken en lekker eten kunnen bundelen en van elkaar kunnen leren. Sandra doet bijzondere caterings om mensen en bedrijven met meertaligheid op culinair en persoonlijk gebied verbindingen met elkaar te laten maken waarbij een ieder geïnspireerd kan raken.

Bezoekadres

Odeonstraat 580
1325 AL Almere Stad
Tel: +31 06 39584516

IBAN NL 58 RABO 0128990678
KVK nummer 50226428
BTW nummer 822621502

Nieuwsbrief aanmelding

Aangesloten bij

ANBI logo