Projects

Hier Engelse tekst - Wij werken aan een groot aantal projecten op verschillende locaties door het heel Nederland: bijvoorbeeld in Amsterdam, Almere, Dronten, Wijk bij Duurstede, Driebergen etc. Hier werken we veelal samen met scholen, brede scholen, asielzoekerscentra en allerlei culturele-, zorg- en leerinstellingen, woningcorporaties. Daarnaast werken we ook in opdracht van bedrijven en particulieren.

In Almere werken we op een paar locaties toe naar een dagelijkse programmering van zeven dagen per week om te kunnen voldoen aan talentontwikkeling en invulling van de complexe behoefte van mensen die ervoor kiezen onderdeel te zijn van ons netwerk.

community gardens
sowing & cooking together

Founded in 2010, Inspiratie Inc focuses on anyone who seeks an active place in society: children, youth, adults and older people, with different backgrounds, culture, faith, gender, .... and/or social status.

Continue reading

AYlan kurdi

The memory of Aylan Kurdi lives on in the Casdcadepark in Almere Poort, BuurT-Thuis Khalili.

Continue reading

Zandvlakken
Paviljoen

Hier Engelse teksten - In het Cascadepark in Almere Poort, BuurT-Thuis Khalili hebben we samen met vrijwilligers, buurtbewoners en mensen van het asielzoekerscentrum een gezamenlijk kunstwerk gebouwd uit gestapelde zandzakken.

Continue reading

Bezoekadres

Odeonstraat 580
1325 AL Almere Stad
Tel: +31 06 39584516

IBAN NL 58 RABO 0128990678
KVK nummer 50226428
BTW nummer 822621502

Nieuwsbrief aanmelding

Aangesloten bij

ANBI logo