Stichting Inspiratie Inc. deed weer mee met NL Doet

Afgelopen vrijdag 10 en zaterdag 11 maart 2017 deed ook Stichting Inspiratie Inc.weer mee met NL Doet.

Ruim 160 vrijwilligers hielpen Vrijdag en Zaterdag mee met de aanleg van de nieuwe BuurT-Tuin Karibu in Almere Centrum en BuurT-Tuin Akwaaba in Tussen de Vaarten. De vrijwilligers, waaronder medewerkers van Delta Lloyd, de Soroptimisten, studenten van de International School Almere, Aeres Hogeschool, Hogeschool van Amsterdam, University van Amsterdam en de ROC Top waren actief betrokken en werden heerlijk verzorgt. Huisarts

Vera Kampschoer: "Práchtig, wat een mooi en gevarieerd buffet van Irakese, Tunesische, Somalische en Syrische gerechten". Deze indrukwekkende catering werd ook door vrijwilligers bereid als onderdeel van het project DINEREN MET STATUS o.l.v. Sandra Manintveld. Ditmaal verdienden broers Ramy en Ammar en groot compliment net als Zahia, Amina en Ali.

Tijdens deze NL Doet actie werd een begin gemaakt met een patio, een wilgenhut en een heg. Het gebouw van het nieuwe BuurT-Thuis laat nog een paar maanden op zich wachten, maar het begin van de tuin werd afgelopen weekend aangelegd. Met dank aan graffiti kunstenaar Job Roosen is de naam Karibu alvast niet meer weg te denken.

Wijkregisseur Jeanette Vonk: "Karibu betekent 'welkom' in het Kiswahili en ik was ontroert om te zien dat zoveel verschillende mensen zich inderdaad welkom voelde en met elkaar samenwerkte."

Als je tuin en andere werkzaamheden leuk vind, kom gerust langs bij de Odeonstraat 401, meld je aan via of stuur een sms/app via 0637375343.

Inspiratie inc is blij met de financiële steun voor activiteiten en de ontwikkeling van ontmoetingsplekken van het Oranjefonds, Kansfonds, Gemeente Almere, Alliantie, VSB fonds, Stichting Doen & Wij Doen Mee.

Oranjefonds, Kansfonds, Gemeente Almere, Alliantie, VSB fonds, Stichting Doen & Wij Doen Mee.

Bezoekadres

Odeonstraat 580
1325 AL Almere Stad
Tel: +31 36 5258775

hier wat gegevens over kvk, btw en bankgegevens, graag toezenden

Nieuwsbrief aanmelding

Aangesloten bij

| COPYRIGHT @ 2017 INSPIRATIE-INC | HIER BYTE GEGEVENS