Projecten

Inspiratie Inc. ontwerpt en bouwt ontmoetingsplekken, sculpturen en kunstwerken met behulp van een technologie, die internationaal bekend staat als SuperAdobe (geinspireerd op het werk van architect Nader Khalili). Deze techniek maakt gebruik van ronde koepel vormen en wordt gekenmerkt door milieuvriendelijk, ecologisch verantwoord, veelzijdig, en betaalbaar bouwen. Het bouwproces vindt plaats met mensen ipv met machines. Gewone mensen die zelf kunnen bouwen. De bouwwerken zijn veilig en getest op overstromingen, brand en aardbevingen en hebben een uitstekende geluidskwaliteit en thermische isolatie.

Het is een duurzaam concept voor gemeenschappen met mensen uit de hele wereld. Het maakt gebruik van elementaire materialen en het is gebaseerd op gedachten zoals die van Cradle to Cradle.

Deze projecten laten een bijzonder gebouw achter en een gemeenschap die dat zelf heeft gebouwd; prachtig geïntegreerd in duurzame en productieve landschappen.

Wij zijn nu bezig met een Paviljoen in het Cascadepark in Almere Poort.

Voor iedereen die het gemist heeft: Binnen de Dijken van Omroep Flevoland. Vanaf 3:22 minuten is de opname te zien over de het bouwen! Mooie opname geworden!

 

Kansfonds en gemeente almere logo

 

 

Our projects

Visiting Address

Odeonstraat 580
1325 AL Almere Stad
Telephone: +31 36 5258775

IBAN NL 58 RABO 0128990678
Chamber of Commerce nr. 50226428
RSIN nr: 8226.21.502
VAT nr. 822621502

Sign up for newsletter

Affiliated with

ANBI logo