Rabobank Co-operatiedag 2014

Op 30 september 2014 organiseerde we de Rabobank Coöperatie dag in BuurT-Thuis Jan Steen. 

Deze dag stond vooral in het teken van elkaar ontmoeten. De Rabobank medewerkers hebben in diverse groepen aan verschillende activiteiten meegedaan.
Er werd samen een mooie mozaïekboom uit kiezelstenen gemaakt als bijdrage aan het zandzakken paviljoen in het Cascadepark, Almere Poort. Ook werd met veel liefde een prachtige Tunesische lunch klaar gemaakt, onder leiding van Inspiratie Inc. coach Ahlem Khadraoui. Ook werdwol gevilt en graan gevlochten voor het uitbeelden van een ‘klas-familie-boom’ van de kleuterklas in de Vrije School.

Veel medewerkers voelden wat Agnes uitsprak: "Het allerbelangrijkste en mooiste om te zien was de samenwerking en interactie tussen cliënten van Kwintes & Perspectief, lokale buurtbewoners, Inspiratie Inc vrijwilligers en bewoners van het asielzoekerscentrum. De culturen vloeiden moeiteloos in elkaar over. Het samen lunchen vormde hier een belangrijk onderdeel van. De aangrijpend verhalen van de mensen uit Syrië raakten mij; maar het “echte persoonlijke verhaal achter het nieuws” horen is een privilege en brengt mensen dichter bij elkaar en zorgt voor wederzijds begrip. Al met al kunnen we terug kijken op een hele mooie (succesvolle) dag."

Manal antwoordde met: “Thank you Amal & BuurT-Thuis Jan Steen, thank you Rabobank! First I was very lonely and lost, when I arrived in the Netherlands with all the nightmares of the past, yearning for my children. Now, the first time since I came here, I feel like I found a new family, a community and I only hope that I succeed to re-unite with my two young children."

Als je meer wilt weten en/of wilt bijdragen aan de doelstellingen van Inspiratie Inc kijk dan op ons Facebook pagina en website: www.inspiratie-inc.nl.
Iedereen is welkom in het BuurT-Thuis Jan Steen, Haak 36 in Almere Haven en wij zijn speciaal op zoek naar Taalcoaches, 1:1 en kleine groep sessies; creatieve docenten en fondsenwervers.

 

Rabobank, kwintes,

Visiting Address

Odeonstraat 580
1325 AL Almere Stad
Telephone: +31 36 5258775

IBAN NL 58 RABO 0128990678
Chamber of Commerce nr. 50226428
RSIN nr: 8226.21.502
VAT nr. 822621502

Sign up for newsletter

Affiliated with

ANBI logo